Events

Neighbourfood market

Neighbourfood market (2011 – 2017)
in samenwerking met Sien Concepts

De NeighbourFood Market was een van de eerste food-events in Amsterdam. Vijf jaar lang kon je elke maand naar de Westergasfabriek om lokaal geproduceerde specialiteiten te ontdekken en om smaken uit de hele wereld uit te proberen.  De NeighbourFood Market werkte ook samen met o.a. Unseen, Cinekid en de Groene Boulevard.

In 2017 neemt de NeighbourFood Market een sabbatical om nieuwe plannen te smeden. Neighbourfood

Japies Hof

Japies hof (2016)
in samenwerking met Sien Concepts

Samen met compagnon Laura Vogelsang maakten we onze grote droom waar. Een muziekfestival met een stevige line-up van nationale en internationale muzikanten en een line-up van sterrenchefs.

Frank Festival

Frank Festival (2014)
in samenwerking met Sien Concepts

Met een groot aanbod van dancefeesten, maar een klein aanbod van live muziek, ontstond het idee om een kleinschalig en toegankelijk food -en muziekfestival op te zetten. Het Frank Festival in het Frankendael park. Het tweede jaar moesten we verhuizen en zijn toen uit de organisatie gestapt.

Chef’s Table

Chef Tables@ North Sea Jazz (2017)
in samenwerking met Out Of The Kitchen

Tijdens het North Sea Jazz Festival organiseerden wij samen met topchef Erik van Loo van twee-sterrenrestaurant Parkheuvel drie dagen lang viergangen diners aan de chefs table. In opdracht van North Sea Jazz Festival.

The Asian Food Market

In de Kaaihallen van Den Bosch verrijst een Asian Food Market. Een weekend in tropische sferen. Rokende barbecues, lampionnetjes, geroezemoes en muziek. Het is een weldaad aan smaken, geuren en kleuren.

Rabo Food Event

Rabobank Food Event (2016)
in samenwerking met Sien Concepts

In opdracht van Rabobank West-Friesland organiseerden wij een tweedaags foodevent. Een feest vol lekkers van lokale ondernemers en met een programma van classes, workshops en muziek. Aantal bezoekers 2000.

Rens Kroes

Pop-up restaurant Rens Kroes (2015)
in samenwerking met Sien Concepts

Voor de lancering van Rens haar tweede boek Power Food, openden wij een pop-up restaurant in het Westerpak in Amsterdam. Wij waren ook verantwoordelijk voor de perslancering. Drie dagen lang konden volgers eten in het pop-up restaurant van Rens Kroes.

Pekmarkt

Rabobank Food Event (2016)
in samenwerking met Sien Concepts
Frequentie: 3 x per week.

In opdracht van Stadsdeel Amsterdam Noord verzorgden wij de re-branding van de Mosveld markt. Deze markt verhuisde naar de Van der Pekstraat en werd door ons de Pekmarkt genoemd. Wij waren verantwoordelijk voor de het neerzetten van het nieuwe merk, de strategie, communicatie en uitvoering. Daarnaast zorgden wij voor nieuwe ondernemers op de markt, ambachtslieden, biologische boeren en creatieven.

Souk

Spaarndammer Souk (2015 -2016)
in samenwerking met Sien Concepts

In opdracht van stadsdeel Amsterdam West organiseerden wij vijfmaal de Spaarndammer Souk. Een buurtmarkt om de twee buurten gelegen aan de Spaarndammerstraat met elkaar te verbinden.

The Roast

The Roast – Amsterdam Economic Board (2016-2017)
in samenwerking met Sien Concepts

Vier keer per jaar organiseert the Young Amsterdam Economic Board The Roast. Een avond waarbij jong talent plannen kan pitchen aan gevierde zakenmensen uit Amsterdam. Wij organiseerden de food line-up met lokale ondernemers.

Markt van de Toekomst

De markt van de toekomst krijgt tijdens DE STAD DE TOEKOMST – in samenwerking met Project organisatie stationsgebied en gemeente Utrecht – een gezicht. Er komt geen gewone markt, maar een plek waar je de hele dag wilt vertoeven en proeven. Ambachten worden verenigd en buren en bekenden zitten aan tafel.