Over

In The Kitchen is een jong, ambitieus en allround productiehuis. Vanuit ons kantoor bedenken, ontwikkelen en produceren wij van alles waarin we mooie verhalen kwijt kunnen. Of dit nu televisieprogramma’s, online content of live events zijn.

 

Wij noemen het talent generated content omdat we niet altijd alles zelf bedenken, maar ook goed en graag luisteren naar de ideeën van talentvolle mensen. Chefs, acteurs of presentatoren…we drinken graag koffie met ze en smeden zo samen nieuwe plannen. Die ideeën transformeren we tot formats, die we vervolgens met veel aandacht en liefde produceren. Wij geloven dat wanneer de betrokkenheid en het enthousiasme van het talent groot is, de verhalen des te mooier worden.

 

In The Kitchen heeft het eerste jaar al mooie producties mogen maken, maar ondanks de jonge leeftijd, komt er wel ervaring bij kijken.

Siti heeft 15 jaar televisieprogramma’s gemaakt en ontwikkeld. De laatste 8 jaar bij BlazHoffski als hoofd programma-ontwikkeling.

Martijn is zes jaar geleden een van de initiatiefnemers geweest van het Amsterdamse food event de NeighbourFood Market. Daarna volgden er vele edities en andere events.

 

Samen hebben ze hun krachten gebundeld omdat je soms verhalen tot je wil nemen via een scherm, maar soms ook live tijdens een event.